Kplusv Webinar03

Webinar 'Hoe bouw je een succesvolle impact coalitie?'

KplusV Inspireert - terugkijken

Wil je vanuit jouw organisatie effectief stappen zetten naar een duurzame, sociale en innovatieve toekomst en kun je wel wat perspectief en inspiratie gebruiken? Op woensdag 9 maart organiseren we weer 'KplusV Inspireert!', onze gebruikelijke webinardag waarin we je samen met sprekers vanuit diverse gemeenten en ondernemingen bijpraten over de laatste ontwikkelingen en geleerde lessen.

Aanmelden

Nederlandse gemeenten staan voor vele uitdagingen. Naast de extra taken rondom zorg en welzijn, werk, onderwijs en participatie, dienen zich ook allerlei nieuwe complexe vraagstukken aan zoals het naleven van het energieakkoord, het aanjagen van innovaties vanuit de economische agenda en het optimaliseren van de sociale infrastructuur.

KplusV is van mening dat succesvolle coalities tussen gemeenten, maatschappelijk ondernemers, onderwijs, financiers helpen bij het oplossen van deze maatschappelijke vraagstukken. Steeds meer organisaties en regio's zijn al bezig met het ontwikkelen en vormen van dit soort partnerschappen, ook wel impact coalities genoemd.

In dit webinar gaan we het gesprek aan met enkele bouwers van succesvolle voorbeelden van impact coalities en laten we een aantal impact ondernemers aan het woord over wat impact coalities voor hen betekenen.

Ben je beleidsmedewerker sociaal domein of economie en/of werk je aan het ondersteunen van impact ondernemerschap, dan willen we je inspireren door je deelgenoot te maken van de lessen en successen van deze impact coalities.

Sprekers

O.a. Willemien Vreugdenhil, kwartiermaker City Deal Impact Ondernemen (Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties), Han van Nieuwaal, directeur Thrive (partner in de Rotterdam Impact Coalitie), Eric Buckens, directeur ABN AMRO Social Impact Fund (partner Co Financing our Future), Dominic Schrijer (KplusV) en Joske Paumen (KplusV)

Meer weten?
Velden met een * zijn verplicht.
Deel