Terug

Money Meets Ideas Zuid-West Nederland

21 april 2022
Op 21 april vindt de bijeenkomst van Money Meets Ideas Zuid-West Nederland fysiek plaats. Tijdens deze bijeenkomst presenteren drie gemotiveerde ondernemers uit de regio hun businessplan aan een groep investeerders.
Aanmelden

Deze bijeenkomst van Money Meets Ideas is een landelijk evenement. Als de COVID-19 maatregelen het toelaten, wordt deze bijeenkomst op locatie georganiseerd. Tijdens een bijeenkomst pitchen 3 ondernemers hun propositie voor zo’n 40 informal investors. Als de investeerders geïnteresseerd zijn in één of meerdere ondernemingen, kunnen ze in gesprek gaan met de ondernemer of worden ze door KplusV met elkaar in contact gebracht. Voordat ondernemers hun ondernemingsplan presenteren, ondergaan de kandidaten een screeningsprocedure door KplusV. De geselecteerde ondernemers worden vervolgens door KplusV begeleid bij de voorbereiding van hun presentatie.

Als investeerder deze bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met uw lokale vermogensmanager van de Rabobank of meld u aan via de online Money Meets Ideas Portal.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om te pitchen tijdens een bijeenkomst van Money Meets Ideas kunnen hun pitchdeck sturen naar moneymeetsideas@kplusv.nl.

Frank 1 Vierkant
Frank Groenevelt

Adviseur

Deel