Istock 1012405368 19020X400px

KplusV, E&E advies en Dialogic sluiten raamovereenkomst met provincie Noord-Brabant

KplusV, E&E advies en Dialogic zijn door de provincie Noord-Brabant als consortiumpartners geselecteerd voor projecten die bijdragen aan de versterking van de economie. Het gaat onder andere om projecten gericht op visieontwikkeling, strategie en evaluaties voor de regionale economie en arbeidsmarkt in Noord-Brabant.

De drie partners zijn geselecteerd vanwege hun leidende positie in het ontwikkelen van oplossingen voor duurzame, sociale en innovatie vraagstukken. De raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar, met de mogelijkheid om nogmaals twee keer met een jaar te verlengen.

Inmiddels zijn de eerste projecten in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant gestart waaronder de doorontwikkeling van het platform Brabantleert (www.brabantleert.nl). Hiermee helpt de provincie werkende Brabanders die zich willen laten om- of bijscholen, om zo een toekomstbestendige inclusieve arbeidsmarkt te realiseren. Daarnaast werken we aan de ontwikkeling van een technologie-roadmap rond regeneratieve geneeskunde in Noord-Brabant. 

Bundeling van krachten
KplusV, E&E advies en Dialogic bundelen in dit consortium hun expertise in het versterken van de regionale economie en maatschappelijke transities met een ruime ervaring in het ecosysteemdomein en onderzoek.

Tom van de Schoot, partner van KplusV is trots op de samenwerking: "Net als de provincie Noord-Brabant werken wij vanuit de drive en ambitie om urgente maatschappelijk vraagstukken zoals krapte op de arbeidsmarkt, om te zetten naar een duurzame, sociale en innovatieve economie. We zijn erg blij dat we onze expertise en samenwerking met de provincie verder kunnen uitbouwen door met elkaar te werken aan de duurzame versterking van de economie, arbeidsmarkt en de regio!"

Tom 1 Vierkant
Tom van de Schoot

Adviseur en partner

Deel