Sfeerfoto's Kplusv 27

Over KplusV

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen. 

Verschil zien, verschil maken

Een duurzame, inclusieve en innovatieve toekomst

Met ondernemers, overheden en maatschappelijke organisaties werken we aan het gedeelde streven naar een duurzame, sociale en innovatieve toekomst. Wij zijn adviseur en sparringpartner. En nemen ook zelf initiatief voor oplossingen op maatschappelijk en economisch vlak. Vanuit onze kennis, ervaring en visie. We zijn aanjagers op weg naar een duurzame, inclusieve en innovatieve toekomst.

Onze visie lees je hier
Werkende oplossingen

Wij ontwikkelen werkende oplossingen voor maatschappelijke en economische vraagstukken. We vinden nieuwe antwoorden op bestaande uitdagingen en zien vraagstukken al vroeg ontstaan. We verbinden mensen aan ideeën. Op het terrein waar ondernemers, overheden en maatschappelijke organisaties elkaar nodig hebben. We bieden inzicht èn uitzicht op de route naar succes en staan  zij-aan-zij bij in de realisatie. Zo lang het nodig is.

Alle werkende oplossingen? Hier vind je ze!
Werken aan een duurzame, inclusieve en innovatieve toekomst?

We hebben geregeld mooie vacatures. En zit jouw ideale baan er niet bij? Dan ontvangen we graag je open sollicitatie.

Onze vacatures vind je hier!
Historie KplusV

Al sinds 1984 leveren wij een actieve bijdrage aan inclusieve, duurzame en innovatieve thema's. Wist je dat wij aan de wieg stonden van één van de eerste Publiek-Private Samenwerkingen voor het stimuleren van ondernemerschap en de regionale economie in Nederland? 

Bekijk onze historie in een notendop!

1984 - Oprichting KplusV

Twee ex-Royal Haskoning ingenieurs starten voor zichzelf: Geurt van de Kerk en Ed van Venrooij richten KplusV op. De K en V van -toen nog- "K + V"!

1987 - Start Stichting Nieuwe Bedrijvigheid

Wij staan aan de wieg van de Publiek-Private Samenwerking die ruim drie decennia innovatieve ondernemers support en de regionale economie versterkt. Dit type samenwerking is nu niet meer weg te denken!

2013 - Dutch Dream Group

We verwelkomen Dutch Dream Group die als onze dochteronderneming mkb-ondernemers adviseert, begeleidt en activeert. Bij bedrijfsaan- of -verkoop en bij waardegroei en talentontwikkeling. Investeerders kunnen terecht voor recruitment.

2016 - Duurzaam (t)huis

Tapijt van oude visnetten, tafelbladen met een vorig én volgend leven. Ons kantoor in Arnhem kent één en al duurzame elementen. Gevestigd in de duurzame herontwikkeling van het meest circulaire bedrijvenpark van Nederland, IPKW, en ingericht vanuit een interieur-CESCo.

2019 - Opening kantoor Rotterdam

KplusV opent de deuren van vestiging Rotterdam. Het derde kantoor naast Arnhem en Amsterdam. We vestigen ons in het Cambridge Innovation Centre (CIC), een innovatiehub binnen het Groothandelsgebouw, naast Rotterdam Centraal.

2022 - B Corp certificering behaald

We zijn sinds september 2022 Certified B Corp. Samen met een wereldwijde gemeenschap van B Corps werken we aan een duurzame, sociale en innovatieve toekomst en continue verbetering. We leggen de lat hoog voor hoe we kunnen en moeten werken om samen échte en blijvende positieve impact te creëren. Voor alle betrokkenen: onze klanten, ons team, de gemeenschappen en het milieu.

2024 - E&E advies en KplusV bundelen de krachten

Met de komst van E&E advies versterkt KplusV de dienstverlening op drie thema’s: strategieontwikkeling, project- en programmamanagement en beleidsevaluaties. Ook bouwt het hiermee zijn aanwezigheid in het Noorden uit, waardoor KplusV zichzelf landelijke aanwezigheid verschaft.

Onze dochteronderneming Dutch Dream Group adviseert, begeleidt en activeert mkb-ondernemers. Bij bedrijfsaankoop of -verkoop en bij waardegroei en talentontwikkeling. Investeerders kunnen bij Dutch Dream Group terecht voor recruitment. Maak kennis met het team.

Als je een klacht hebt over een verzoek, over hoe je persoonsgegevens worden verwerkt of over de privacy- en gegevensverwerking van KplusV in het algemeen, kun je contact opnemen met ons via deze link. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit.

Photocredits:
Beeld Hardt Hyperloop homepage - Design: UNStudio, Renders: Plomp
Overig beeld - Ingrid Joppe, David Rozing, provincie Flevoland, IPKW, Nationale Beeldenbank, Istock.

Deel