Terug
Adviseur en partner

Kansen en mogelijkheden zie ik altijd. In de cyclus van idee-vorming, opstart, ontwikkeling en groei naar consolidatie, ligt mijn toegevoegde waarde voornamelijk in de eerste fasen. Ik ben een echte bouwer. Ik hou van afwisseling en heb van nature minder met routine. Het adviesvak past mij daarom zo goed. 


Samenwerking met anderen geeft mij energie, motivatie en inspiratie.

Ik ben een teamspeler, werk pragmatisch, ben oplossingsgericht en laat inhoud leidend zijn in mijn werk. Wat mij kenmerkt is bescheidenheid, openheid, eerlijkheid, ik streef naar hoge kwaliteit, hecht aan afspraak is afspraak en kwaliteit en leg de lat voor mezelf en een ander hoog. Voldoening krijg ik uit het empoweren van anderen en ik gun hen daarbij het verkregen succes.

Bart Blokhuis Vierkant 1
Expertise

Van origine bedrijfskundig generalist, als consultant actief voor overheid en bedrijfsleven. Mijn specialismes zijn ondernemerschap, innovatie, technologie en financiering.

Ik heb ruime ervaring met B2B technologie ondernemingen in de vroege fase. Als van een idee een bedrijf gevormd moet worden waarbij alle (bedrijfskundige) randvoorwaarden moeten worden ingevuld.

Risicodragende financiering is mijn specialiteit zowel aan de kapitaal vragende als de kapitaal aanbiedende kant.

Sinds 2014 ben ik eindverantwoordelijk voor een participatiefonds met 85 miljoen kapitaal en ruim 25 deelnemingen in portefeuille.

Voor overheden ben richt ik me op het (regionaal) economisch beleid en instrumentarium voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Ik heb ruime ervaring met het regisseren en organiseren van effectieve samenwerkingen. Ik begrijp hoe triple en quadrupple helix open innovatiemodellen en eco-systemen werken en niet werken, zowel in de theorie als de praktijk.  

Deel