Terug
Adviseur

Ik help innovatieve ondernemers een brug te slaan tussen het lab en de praktijk, en om hun onderneming succesvol te laten groeien naar de volgende levensfase. Of dat nou is door de ondernemer te verbinden aan de juiste samenwerkingspartners, het inhoudelijk schaven aan het businessplan of het helpen aantrekken van financiering. Zo help ik ondernemers investeringsgereed te worden!


“Met optimisme ga ik recht op mijn doel af.”

In mijn werk bij KplusV raak ik gemotiveerd door de geweldige innovaties die voorbij komen én door de passie en overtuiging van de ondernemers met wie ik samenwerk. Samen een innovatie verder brengen geeft positieve energie, en positieve energie is de ultieme basis voor succes!

Celine 1 Vierkant
Expertise

Ik help startups en scale-ups (sneller) te groeien. Hiervoor werk ik met de ondernemer samen aan strategische vraagstukken die spelen binnen het bedrijf. Dit kan zowel via 1-op-1 trajecten waar we samen aan tafel gaan en de inhoud induiken, als via bredere programma’s als PIM, Ready to Scale en Medtechpartners. Uiteindelijk werken we er via beiden manieren naar toe dat jij als ondernemer in je kracht staat en het allerbeste uit én voor je onderneming bereikt.

Hoewel je het misschien niet zou verwachten komt mijn achtergrond in de Biomedische wetenschappen goed van pas in mijn werk als strategy consultant. In het wetenschappelijke veld heb ik geleerd creatief na te denken, met een sterk analytische en reflecterende inslag. Dit komt goed van pas bij de grote verscheidenheid aan strategische vraagstukken die ik tegen kom in mijn werk. Elke case vraagt om een ander accent, waarbij snel schakelen cruciaal is. Net zoals elk onderzoek in het lab weer een andere invalshoek vereist!

Deel