Terug
Adviseur

Het maken van impact en duurzaam innoveren is hetgeen wat mij drijft. Ik ben proactief en positief ingesteld en neem mensen mee in mijn enthousiasme om te groeien en vooruit te denken.

Vanuit mijn interdisciplinaire opleidingen ben ik breed onderlegd en gewend om middels een helicopterview oplossingsgericht te werken. Door meerdere brillen op te zetten, creëer ik altijd op een economisch rendabele manier waarde en draag ik bij aan duurzame innovatie.


"Waarde voor mens én milieu. Creatie vanuit innovatie. Waardecreatie door samenwerking."

De tijd dat winstmaximalisatie voor aandeelhouders het grootste goed was is voorbij. Werkend vanuit een multi stakeholder perspectief is de som van de gecreëerde waarde namelijk altijd groter dan bij de eenzijdige focus op de aandeelhouder. Bedrijven die voor een echt toekomstgerichte bedrijfsvoering staan kijken nog steeds naar het maximaliseren van waarde, maar zetten hierbij verschillende petten op. Zo creëren we waarde. Waarde voor mens én milieu. Creatie vanuit innovatie. Waardecreatie door samenwerking.

Daan Alers 1 Vierkant
Expertise

Ik ben de brug die ondernemers en investeerders voor start-ups en scale-ups met elkaar verbindt. Ik begeleid innovatieve ondernemers bij het aantrekken van slimme financiering en breng investeerders samen met de juiste mensen, kennis en ideeën. Dit komt samen in het platform Money Meets Ideas waar ik mij vol enthousiasme voor inzet.

Deel