Terug
Adviseur

Impact maken op verschillende thema’s en ontwikkeling is wat me drijft. Door mijn nieuwsgierige houding vind ik het leuk om nieuwe informatie te analyseren, verschillende perspectieven samen te brengen, vraag ik door en sta ik open voor nieuwe ideeën. Samen met anderen werken aan oplossingen die bijdragen aan een vitale en duurzame samenleving geeft me veel energie.


"Een nieuwe economie waarin het welzijn van mens, dier en natuur centraal staat"

Om nog een leefbare toekomst te hebben geloof ik dat we naar een nieuwe economie moeten waarin maatschappelijke waarde voorop staat. Impact ondernemers geven hierin het leidende voorbeeld. Daarnaast speelt onderwijs een belangrijke rol. We hebben nieuwe kennis en vaardigheden nodig om een toekomstbestendige economie vorm te geven. Hierbij is en blijft het belangrijk deze te blijven ontwikkelen om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende arbeidsmarkt.

Daphner 1 Vierkant
Expertise

Vanuit mijn rol als adviseur richt ik mij op het versterken van impact ondernemerschap in Nederland en het verbeteren van de aansluiting onderwijs & arbeidsmarkt. Ik heb een achtergrond in psychologie en heb erna een aantal jaar ervaring opgedaan als informatiemanagement consultant voor verschillende opdrachtgevers. Daarna heb ik een aantal jaar gewerkt als programmacoördinator impact ondernemen. Ik breng kennis over impact ondernemen mee en weet ideeën naar de praktijk te brengen. Mensen omschrijven mij als gedreven, analytisch en leergierig.

Opdrachten:

  • Analyse ecosysteem impact ondernemen, gemeente Utrecht en gemeente Groningen.
  • Move2Social programma Noord Holland, Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM).
  • Subsidieaanvraag DUS-I: MBO vitaal Alfa College.
Deel