Terug
HR-, Marketing- & Sales Manager

HR, Marketing en Sales in één rol, dat hoor je niet heel vaak. Toch past dat perfect! Want als mensen zich met al hun talenten en kwaliteiten verbonden voelen met een bedrijf, de purpose en belofte, ontstaat flow. En dat leidt tot impact. Dat zie ik dagelijks bij KplusV en daar werk ik in mijn MT-rol en inhoudelijk met plezier en enthousiasme aan, samen met een top team. Voor mij dus een volkomen logische combinatie én de leukste baan ooit!


"Wees je eigen leider!"

Deze zin is mij met de paplepel ingegoten en heeft me op belangrijke momenten in mijn leven de weg gewezen. Persoonlijk leiderschap is voor mij: reflectie. Op wie ik ben, wat ik doe, waarom ik dat doe en hoe ik dat doe. Om vervolgens te kijken hoe ik me verder kan ontwikkelen.

Dorien Van Leeuwen 1 Transparant
Expertise

Als HR-, Marketing & Sales Manager geef ik ons HR-beleid en onze marketingstrategie vorm en ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan.

Eerder werkte ik onder andere bij ING als HR Expert Consultant, waar ik vernieuwende leerprogramma's maakte. Daar heb ik brede ervaring opgedaan met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van HR-beleid. In 2016 rondde ik mijn MSc in Strategisch Marketing Leadership af. Mijn thesis ging over "living the brand", hoe zet je mensen in hun kracht om je merkbelofte waar te maken? Precies dat is het raakvlak tussen HR en marketing! 

Ik ondersteun en begeleid ook met veel plezier externe opdrachtgevers. Bijvoorbeeld een collega-adviesbureau bij het doorontwikkelen van hun leerhuis en een MT en enkele potentials van een bevriend bedrijf bij het ontwikkelen van leiderschap, eigenaarschap en ondernemerschap. 

 

Deel