Terug
Adviseur en partner

Ik ben bestuurskundige (Universiteit Twente) en heb een langjarige ervaring in het opzetten en leiden van programma's waarin Ondernemerschap, Kapitaal en Innovatie centraal staan. In dit kader was ik betrokken bij de groei van veel start- en scale-ups en zette ik incubator- en acceleratieprogramma's op. Ik ben een expert op het gebied van ecosysteembouw en heb deze expertise de afgelopen jaren vooral ingezet om een bijdrage te leveren aan een aantal maatschappelijke transities, o.a. inzake de circulaire economie, energietransitie, duurzame mobiliteit en voedsel. Daarnaast ben ik actief als adviseur inzake overnames in het MKB, het aantrekken van (risico-)financiering en Toekomstbestendig Ondernemen.


"Focus op Duurzaam, Sociaal en Innovatief om elke dag de maatschappij net iets mooier te maken!"

Bij KplusV zetten we ons met passie en energie in om elke dag het verschil voor opdrachtgevers te maken. Opdrachtgevers die vooruit willen. Die plannen hebben en nieuwsgierigheid om het beter of anders te doen. Daar herken ik mij in en daar wil ik aan bijdragen. Al meer dan dertig jaar, met veel plezier. En bij KplusV schromen we ook niet eigen initiatieven te nemen en een tikkeltje voor de muziek uit te lopen. Goede muziek trekt echte liefhebbers aan. Ook een manier om samen verder te komen.

Erik Meiberg 1 Vierkant
Expertise

Programmamanagement. Transitiemanagement. Ecosysteembouw. Regionale Samenwerking. Toekomstbestendig Ondernemen. Innovatiemanagement. Circulair Ondernemen. Duurzaam Ondernemen. M&A in MKB. Aantrekken risicofinanciering.

In het oog springende opdrachten:

  • Doorontwikkeling Clean Mobility Center 2.0.
  • Opzet/uitvoering van Generation-e, acceleratorprogramma voor innovatieve energy scale-ups.
  • Circulair Matchingsprogramma Noord-Holland.
Deel