Terug
Adviseur en partner

Een hoofd vol ideeën, een open blik, een kloppend hart voor duurzaamheid en de voeten in de klei. Dat ben ik als adviseur. Ik voel een persoonlijke gedrevenheid voor thema’s waar de ontwikkeling van het milieu én de mens centraal staan. En hierbij zoek ik altijd naar wat wél kan. Deze drive zet ik graag in voor organisaties die – net als ik – met passie en daadkracht het verschil willen maken.


"Chaos is niet erg, het is de voorbode voor verandering."

Overheden spelen een belangrijke rol in de vooruitgang naar een duurzame samenleving. Voor hen ligt de weg naar beter vaak in een complex speelveld van politieke belangen, een uitbreidend aantal opgaven en een organisatie die in alle lagen onder druk staat. Het creëren van beweging lijkt dan onmogelijk. En toch, door planmatig én adaptief aandacht te blijven geven aan zowel mens, processen én leiderschap richting de opgave(n) merk je dat er vooruitgang ontstaat. Dat is voor mij de duurzame kroon op mijn werk!

Karlijn 1 Vierkant Nieuw
Expertise

Als multidisciplinaire senior en strategisch adviseur met ruime management-, proces- en projectmanagement ervaring toets en vertaal ik ambities naar strategie en beleid en vervolgens naar operationele effectiviteit. Ik heb veel ervaring met het ontwerpen, inrichten en uitvoeren van programma's. Daarbij het ik constant oog voor bestuur, processen én organisatiecultuur. Ik werk graag in multistakeholder-projecten (in én tussen organisaties) en kan verschillende (bestuurlijke) belangen samenbrengen tot een gedragen resultaat. Het liefst doe ik dit in projecten en programma's op het gebied van energietransitie, circulaire economie, duurzaamheid en (innovatieve) inkoop- en aanbestedingen (MVI).

Deel