Terug
Adviseur

Mijn passie voor mensen verbinden, verder helpen en samen impact realiseren, is wat mij elke dag drijft. Als facilitator van vooruitgang breng ik innovatie en ondernemerschap samen, waarbij ik ondernemers stimuleer en ondersteun om hun visies om te zetten in tastbare successen.


"Het begin van radicaal impact maken ligt bij ondernemers die anders durven denken en innovatie centraal stellen"

Komend uit een ondernemersfamilie, maak ik ondernemen al sinds jongs af aan mee. Van dichtbij heb ik ervaren wat voor disruptieve impact contrair denken kan hebben op de markt. Ik heb ook ervaren hoe innovatie bij gevestigde bedrijven moeilijk een voet aan de grond kan krijgen en het vaak het eerste is waar op wordt gekort in zwaarder weer. Ik wil de ondernemer inspireren om de touwtjes in handen te nemen en vol overtuiging het voortouw te nemen in innovatie.

Max 1 Vierkant
Expertise

Vanuit mijn eerdere commerciƫle en innovatie consultancy ervaring in combinatie met mijn studie bedrijfskunde, adviseer ik het liefst ondernemers in de beginfase van hun groei. Met een specialisme op het gebied van strategie, proposities en business modellen, breng ik de expertise op tafel die belangrijk is in deze fase van een onderneming.

Enkele opdrachten

  • MedtechPartners
  • PIM Noord Holland
  • HappySoaps
Deel