Terug
Associate

Het maximaal benutten van talentpotentieel is wat mij drijft in mijn werk; als regio, organisatie en als medewerker. Om eruit te halen wat erin zit. Ik zet mij in voor een arbeidsmarkt die de duurzame, inclusieve en innovatieve economie versnelt door de inzet van talent. Graag lever ik een bijdrage aan de strategische opgave van regio's, onderwijs en bedrijfsleven voor het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Zodat werkgevers kunnen beschikken over voldoende, gekwalificeerd en arbeidsfit talent. Nu en in de toekomst.


"Mensen maken het verschil."

Mensen maken het verschil. Als je investeert in de levenslange ontwikkeling en groei van talenten van mensen, levert dat rendement op. Dat is mijn overtuiging. Organisaties, overheden en onderwijsinstellingen staan voor grote uitdagingen om een meer innovatieve, duurzame en inclusieve economie te realiseren. De arbeidsmarkt moet worden versterkt en structureel veranderen, waarbij elk talent telt.

Renate 1 Vierkant
Expertise

Mijn expertise en passie liggen bij innovatieve, duurzame en regionale oplossingen ten behoeve het aantrekken, behouden en (door)ontwikkelen van talent. Ik werk samen met overheden, bedrijfsleven en onderwijs aan human capital agenda's. Voor het realiseren van een toekomstbestendige arbeidsmarkt waarbij ook de stem van het talent zelf meetelt, mooi gezegd de quadruple helix . Als sparringpartner van directies, ondernemers en leidinggevenden heb ik veel ervaring in strategische vraagstukken rondom talent, modern werkgeverschap-werknemerschap en leiderschap.

Enkele van mijn werkzaamheden:

  • Provincie Gelderland: Ontwikkelen en implementeren van een strategie voor het aantrekken en behouden van internationaal talent, kwartiermaker human capital agenda regio Arnhem-Nijmegen
  • Gemeente Ede-Wageningen, Foodvalley: Talentverkenning en vestigingsfactoren Foodvalley 2030
  • Provincie Zuid-Holland: Strategie en plan van aanpak Digicampus

 

Deel