Terug
Adviseur

Sinds 2016 werk ik in een startup omgeving, waar ik met verschillende enthousiaste ondernemers heb samengewerkt. Hier heb ik ervaren waar startende ondernemers tegenaan lopen en hoe zij voet aan de grond krijgen in een competitieve markt. Ik krijg veel energie krijg van het opzetten van processen, ben graag met meerdere projecten tegelijk bezig en wil altijd het beste resultaat behalen. Binnen KplusV krijg ik de mogelijkheid om uitdagingen aan te gaan en mezelf breed te ontwikkelen op het gebied van innovatie en ondernemerschap.


"Werken met enthousiaste en passievolle ondernemers werkt aanstekelijk en geeft energie."

Ik heb veel contact met startende ondernemers en de passie die zij uitstralen wanneer ze hun 'levenswerk' presenteren werkt aanstekelijk. Daarnaast geeft het ontzettend veel energie om een bijdrage te leveren aan het bereiken van mijlpalen. Zo werken we samen toe naar het sluiten van investeringsdeals, matchmaking met strategische partners, het bijschaven van het business model of beter inzicht krijgen in de financiën: iedere mijlpaal is een stap dichterbij succes.

Rik H 1 Vierkant
Expertise

Ik houd me bezig met het investering gereed maken van ondernemingen, verbinden van ondernemers met interessante partners, geven van advies over het opstellen van een succesvolle en presenteerbare proposities aan financiers en verschillende alternatieve financieringsinstrumenten. Zo ben ik o.a. betrokken bij PIM Noord Holland, de Energy Investor Days en het informal investing platform van Rabobank en KplusV genaamd Money Meets Ideas. Allemaal mooie ondernemersprogramma's, waarin er veel raakvlakken zijn met mijn interesses in ondernemerschap en innovatie. Gaan we samen de uitdaging aan? Bel gerust of stuur mij een e-mail.

Deel