Terug
Business Controller

Samenwerken, gedrevenheid, innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Dat zijn voor mij de sleutelwoorden in mijn controllersbestaan. Zo werk ik graag met collega's aan grote projecten waarbij ik het financiële aanspreekpunt ben, aan ons kwaliteitsbeleid (ISO 9001:2015) of aan de periodieke en jaarlijkse verslaglegging voor zowel KplusV als dochteronderneming Dutch Dream.

Voor al die werkzaamheden geeft mijn studie Bedrijfseconomie mij de juiste onderlegger.  


"Als je doet waar je blij van wordt, word je er vanzelf goed in!"

Dat is iets wat ik altijd heb gedaan, mijn hart volgen! Zoveel mogelijk doen wat je leuk vindt dan brengt het je vanzelf geluk en word je de beste versie van jezelf! Voor mij betekent dat bovenal samenwerken met collega's aan mooie projecten en jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen.

Sylvia 1 Vierkant
Expertise

Binnen KplusV houd ik mij bezig met het ontwikkelen en analyseren van bedrijfskundige managementinformatie. Ik bereid (deel)begrotingen voor, stel businesscases op en voer overige bedrijfseconomische analyses uit. Daarnaast ben ik sinds 2013 verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen KplusV. (ISO 9001:2015). Hierbij valt te denken aan monitoring en toetsing van het kwaliteitsbeleid en ondersteunen bij de uitvoer van de periodieke risicoanalyse en stakeholders- en contextanalyse. Voor dochteronderneming Dutch Dream vervul ik de controllersfunctie uit.

Binnen KplusV maak ik deel uit van het team Finance.

Deel