Terug
Adviseur

Wel eens gekeken naar het Wereld Kampioenschap ploegentijdrit wielrennen? Een mooie samenwerking tussen wielrenners uit verschillende wielerploegen die samen in de Nationale WK-selectie tot een mooi resultaat proberen te komen. SAMEN komen ze tijdens de rit tot een resultaat die individueel niet is te bereiken. Dat SAMENspel inspireert en drijft mij.


"De klimaatdoelen bereiken? Dat doen we SAMEN: opdrachtgever, inschrijver en de experts van KplusV."

Wil je de klimaatdoelen graag halen? Omdat je dat zelf graag wilt, of omdat wetgeving dat vereist? Maar je weet niet hoe? De oplossing is SAMEN. SAMEN met jouw organisatie of bedrijf verken ik graag hoe we circulair en impactvol kunnen aanbesteden. Of juist hoe je succesvol kan inschrijven. Rapid Circulair Contracting is de naam; meer dan 50 successen in vele sectoren is het resultaat. Graag verken ik samen met jou de mogelijkheden, ook als je denkt dat de uitdagingen groot zijn.

Martin 1 Vierkant
Expertise

Transities zetten organisaties en de maatschappij in beweging. Mijn expertise zit vooral in het in beweging zetten van organisaties en bedrijven om de klimaat- en duurzaamheidsdoelen te bereiken. Ik heb dat mogen doen vanuit verschillende bedrijven, zowel op adviseurs- als directieniveau. Ik verken graag samen met jou of een circulaire en impactvolle aanbesteding ook in jouw bedrijf, sector of organisatie werkt. Of je nu een aanbesteding wilt uitzetten, of juist daarop succesvol wil kunnen inschrijven. Ik weet uit eigen ervaring: juist door een SAMENwerking tussen opdrachtgevers en inschrijvers worden tijdens "de rit" juist de meest creatieve en innovatieve oplossingen geïmplementeerd in een steeds veranderende omgeving.

Deel