Terug
Adviseur

Binnen mijn werk staat ontwikkeling centraal. Ik ben leergierig en ga geen uitdaging uit de weg. Hierbij vind ik het leuk om met thema's van de arbeidsmarkt aan de slag te gaan. Denk aan het Leven Lang Ontwikkelen, de aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt en de Human Capital agenda. Ik hoop hierbij dat anderen net zoveel voldoening uit hun werken halen als mij.


"Een pessimist ziet de moeilijkheid bij elke gelegenheid; een optimist ziet kansen in elke moeilijkheid"

Ik heb een achtergrond in Bestuurskunde, waardoor ik ervaring heb met complexe vraagstukken. Het is daarbij belangrijk dat kansen worden gezien, in plaats van enkel belemmeringen.

Silke 1 Transparant
Expertise

Ik heb Bestuurskunde gestudeerd aan het Saxion in Deventer. Tijdens mijn stage in het derde jaar bij team arbeidsmarkt heb ik kennis opgedaan over het thema aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt, specifiek voor de transitie naar een circulaire economie. Na mijn stageperiode ben ik werkzaam geweest bij de provincie Overijssel om mijn eigen aanbevelingen uit het onderzoek op te volgen. Daarnaast heb ik in het kader van mijn afstudeeropdracht ook een impactmeting opgesteld en uitgewerkt. 

Deel