Istock 1433442278

InnovatieExpo

Discussieer tijdens InnovatieExpo met ons mee over de mobiliteitstransitie!

Op donderdag 2 november vindt de InnovatieExpo 2023 plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De expo draagt met zo’n 2.000 bezoekers en vele sessies bij aan opschaling, samenwerking en financiële ondersteuning van innovaties voor een fysieke leefomgeving in transitie. Het thema is 'Samen innoveren en bouwen aan een toekomstbestendig Nederland'. Kom verbinden op de InnovatieExpo 2023 en neem deel aan onze sessie over de mobiliteitstransitie! ​

Aanmelden

Transitiemanagers Lisette Sant en Manon Drijver geven tijdens de expo een sessie over de mobiliteitstransitie. Vanuit hun rol bij Slim en Schoon Onderweg, waar 18 gemeenten in de regio Arnhem-Nijmegen samen werken aan een beter bereikbare en schonere regio, praten ze je bij over gedragsverandering bij de werkgever.

Inhoud sessie mobiliteitstransitie

Je wilt aan de slag met mobiliteit en mobiliteitsbeleid. Want er ‘knelt’ er iets: de parkeerplaats staat overvol, reiskosten zijn te hoog of er ligt een ambitieuze duurzaamheidsambitie. Maar waar ga je beginnen? En hoe ga je gedrag duurzaam veranderen bij zowel werkgever als werknemers? Lisette en Manon geven je aan de hand van het Transitiecanvas en projectvoorbeelden, concrete handvaten voor de aanpak en duurzame gedragsverandering.

Laat je inspireren en neem deel aan de sessie

  • Sessie: De mobiliteitstransitie: gedragsverandering bij de werkgever
  • Tijd: 2 november van 14:45 tot 15:15 uur
  • Zone: Mobiliteit en infrastructuur
  • Sprekers: Lisette Sant en Manon Drijver namens Slim en Schoon Onderweg

Kijk hier voor meer informatie over sessie of meld je gelijk aan. Deelname aan de InnovatieExpo is gratis.

Deel