Terug
Adviseur

Hoe een schijnbaar kleine verandering enorme consequenties kan hebben vind ik razend interessant. Dat betekent namelijk dat ook zeer complexe vraagstukken getackeld kunnen worden door deze stap voor stap te benaderen. Eerst denken, maar dan vooral ook gaan doen! Zorgen dat iedereen gemotiveerd is om aan de slag te gaan en complexiteit versimpelen zijn dingen waar ik erg veel energie van krijg.

Vanuit mijn achtergrond in gedragswetenschap met een focus op duurzaamheid en mijn doeners mentaliteit benader ik uitdagingen het liefst met de juiste dosis sensitiviteit. Ik vind het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten, want alleen dan gaan we vooruit.


"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

De neiging om snel te gaan en 'het wel even zelf te doen' is altijd groot. De huidige maatschappelijke problemen vragen echter om samenwerken en krachten bundelen. Dat lijkt eenvoudig, maar is ontzettend lastig om succesvol te bereiken. Gooi verschillende (bedrijfs)culturen, andere disciplinaire achtergronden en grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden in de mix en je staat al helemaal voor een uitdaging. Dergelijke uitdagingen vanuit mensgerichtheid aanpakken is echter de enige manier waarop we de transities die nodig zijn gaan bereiken. Daar help ik uiteraard graag bij.

Manon 1 Transparant Vierkant
Expertise

Ik focus mij op duurzame gedragsverandering, waarin het begrip duurzaam toegepast kan worden in de breedste zin van het woord. Intrinsiek gemotiveerd, mensgericht en radicaal anders. Deze kwaliteiten zet ik in op systemisch niveau, zoals in de maatschappelijke transities waar we ons in bevinden. Daarnaast richt ik me graag op concrete acties en praktisch werkbare oplossingen. Eerst denken, maar dan vooral ook doen.

Deel