12 IMG 5981

Praat mee over transitiemanagement tijdens ImpactFest!

Hoe halen we de duurzame ontwikkelingsdoelen in 2030? Praat mee en laat je inspireren tijdens ImpactFest op 7 november in de Fokker Terminal in Den Haag!

Samenwerking is dé succesfactor in de transitie naar een duurzame en inclusieve economie. Daarom komen start-ups, scale-ups, investeerders, overheden en andere impactmakers van over de hele wereld samen in Den Haag voor de 8e editie van ImpactFest. Tijdens ImpactFest 2023 worden vier belangrijke transitiethema's besproken die verschillende perspectieven verenigen: Energy & Oceans, Food & Agriculture, Climate Justice en Circular Economy & Resources.

Aanmelden

Vergroot je inzicht en praat mee tijdens onze sessie

Praat je mee over transities in de regio? Want, hoe krijg je een regio waar het mkb de economische motor is, goed mee in dergelijke grote transitieopgaven? En welke tools moeten we daarvoor inzetten?

Workshop 11:30 - 13:00 uur: How can the region support SME’s to smoothen the transition towards a circular region?

Laat je tijdens de sessie inspireren door de aanpak van de Regio Zwolle, waar het mkb een grote diversiteit kent en de komende jaren wordt geconfronteerd met diverse transities waarop zij moeten anticiperen. Het gaat hier om de grondstoffentransitie, de energietransitie, arbeidsmarkt vraagstukken en digitaliseringsvraagstukken. De regio is op zoek naar een samenhangende aanpak om het regionale brede mkb toekomstbestendig te maken en zo voor te bereiden en te anticiperen op alle transities die eraan komen.

Transitiecanvas

Met hulp van ons transitiecanvas gaan we samen met deze vragen aan de slag en bieden we inzicht in de dynamiek van de transitie. We willen jou prikkelen om dit canvas ook zelf uit te testen, zodat je je energie, moeite en middelen zo efficiënt mogelijk leert in te zetten!

Samen met Marie-Louise van der Sande, Bestuurslid MKB Regio Zwolle Circulaire Economie en Energietransitie, nemen Niels Ahsmann en Manon Drijver, onze adviseur Duurzame Transities, je mee in de uitdagingen in de regionale transitieopgave van regio Zwolle en leer jij dit canvas te gebruiken voor jouw transitieuitdagingen. 

Deel