Terug

Markt en klanten

De groei van jouw bedrijf staat of valt met het bereiken van de juiste klanten. Goede marketing en sales kost geld. Investeren zonder voorspelbare uitkomsten is in een groeifase niet altijd mogelijk. Wij bekrachtigen je ondernemers marketing en sales aanpak. Zodat jij jouw marketing- en salesbudget effectief in zet en je investeerders makkelijker overtuigt om te investeren in jouw bedrijf!


Hoe zorg je dat elke euro die naar marketing gaat ook geld oplevert? Hoe blijf je in control over je marketingspend? Hoe maak je jouw marketing & sales aanpak waar en overtuig je investeerders?

Positionering

We beginnen bij de basis. Wat is de positionering van jouw bedrijf, wat is de ‘job to be done’ oftewel de behoefte van jouw klanten en wie maken de koopbeslissingen? Als dit scherp is, is effectieve marketing een stuk eenvoudiger. 

Salesfunnel

Vervolgens stellen we jouw salesfunnel op. Welke stappen kun je identificeren van suspect tot klant en welke kanalen zet je in? Welke statistieken gebruik je om te zien waar je staat? Dit leggen we vast, zodat je eenvoudig vinger aan de pols kunt houden tijdens het testen.

Resultaat

De laatste stap is het bekijken van de marketingkosten in relatie tot het resultaat. Dat testen we zodat dit leidt tot een gevalideerde marketing en sales aanpak. Daarmee kun jij een omzetprognose maken waarvan jij weet dat het uitkomt.

Deel