Terug
Adviseur

Vanuit een kritische, analytische blik help ik ondernemers om complexe vraagstukken goed en doortastend op te lossen. Ik denk in mogelijkheden, vanuit de doelen van de ondernemer en help hen daarbij anders na te denken. Hierbij deel ik mijn kennis en ervaringen vanuit een actieve periode als ondernemer en een bedrijfseconomische/marketing achtergrond. 


"Met ondernemers samenwerken aan duurzaamheid en innovatie, daar doe ik het voor."

Ik ben intrinsiek betrokken bij en gecommitteerd aan het succes van ondernemers met een passie voor duurzaamheid, innovatie of ondernemerschap. Ik krijg veel energie van nieuwe ideeën en help ondernemers graag om hun duurzame ideeën om te zetten naar een toekomstbestendige strategie.

Jeroen Derks 1 Vierkant
Expertise

Ik bezit met een bachelor bedrijfseconomie (Hogeschool van Amsterdam), een master marketing (Vrije Universiteit van Amsterdam) en een actieve periode als ondernemer zowel over academische als praktijk kennis omtrent ondernemen. In mijn tijd als ondernemer heb ik een online muziek community/evenementen organisatie opgezet en heb ik gewerkt aan de groei- en financieringsstrategie van een start-up tegen voedselverspilling. Door zelf de stappen van idee naar uitvoering te hebben doorlopen begrijp ik ondernemers die zich bij ons aanmelden beter en ondersteun ik ze graag met hun hulpvraag. 

Deel