Terug
Associate

Van oorsprong developer, nu adviseur en investeerder. Veel bedrijven gestart, geleid en (een aantal) succesvol laten groeien. In al die jaren veel meegemaakt en veel geleerd. Het is nu tijd om die kennis en ervaringen te delen en anderen te ondersteunen. KplusV is de onderneming bij uitstek om daar invulling aan te geven. Wij begeven ons voortdurend op het terrein van ambitieuze ondernemers die met de juiste begeleiding grootse doelen realiseren. Daar een bijdrage aan leveren geeft eindeloze energie.


"Niets is leuker dan een mooi bedrijf bouwen."

Ongeacht de fase waarin de onderneming zich bevindt, zoekend naar product-market fit, op zoek naar schaalvergroting, internationalisatie of world- dominance, iedere fase heeft zijn uitdagingen. Daar, met elkaar, doorheen komen is een geweldig reis die ik iedereen kan aanbevelen.

Hans Jansen 1 Vierkant
Expertise

Als associate en senior adviseur bij KplusV ondersteun ik een grote verscheidenheid aan ondernemers bij hun strategische uitdagingen en, daar waar nodig, in hun zoektocht naar groeikapitaal.

Voor ondernemers op zoek naar groei-geld blijkt het nuttig om ook door de bril van de investeerder naar de onderneming te kunnen kijken, dit geeft vaak een verrassende kijk op de toekomstplannen. 

En, hoewel ik als adviseur overal verstand van denk te hebben ;)  ligt mijn kracht met name op het gebied van product-ontwikkeling, (corporate) sales en marketing strategie, internationale groei en fundraising.

Daarnaast zet ik graag mijn ervaring in op gebied van e-commerce, SaaS, platforms, digitalisering, block-chain en AI.

Ondersteunt door Eric Ries, Treacy & Wiersema en Steve Jobs als inspiratoren help ik graag creatieve ondernemers op hun weg naar succes.

Deel