Terug
Adviseur

Verder komen. Dat is waar ik dagelijks voor werk. Als fanatieke ver- en hinkstapspringer zit dat in mijn bloed. Ik wil innovatieve, duurzame en sociale ondernemingen écht verder laten komen door slimme financieringsoplossingen. Altijd op zoek naar waar ruimte voor verbetering zit. Dat doe ik met energie, doorzettingsvermogen en discipline. Dat doe ik nooit alleen maar samen met anderen. Voor mij is er niets mooier dan met elkaar een ongeëvenaarde prestatie te bereiken.


"Met passende financiering werken aan een betere wereld."

Dagelijks werk ik aan financieringsoplossingen waardoor maatschappelijke transities versneld kunnen worden. Financiering heeft de kracht om een heel systeem in beweging te krijgen. Dankzij mijn ervaring als investeerder, (beleids)adviseur en onderzoeker weet ik unieke inzichten te combineren en te vertalen naar een praktische invulling. Samen met opdrachtgevers zet ik me in voor passende financiering voor ondernemers die daarmee bijdragen aan de wereld van morgen.

Thomas 1 Vierkant
Expertise

Ik ben expert op het gebied van financieren van innovatieve, duurzame en sociale ondernemingen en projecten. Mijn expertise ligt vooral op het vlak waar publieke en private belangen samen komen. 

Opdrachten:

  • Ik ben investment associate voor PDENH waar ik investeringen in duurzame bedrijven en projecten analyseer, vorm geef en beheer.
  • Ik heb provincie Noord-Brabant geholpen met het vormgeven van het investeringsproces voor de 'immunisatieportefeuille' – een fonds van meer dan € 1 miljard voor investeringen in maatschappelijke transities. 
Deel