Kplusv 2306 Blog Visual1 DEF

Denk mee met het Denkdiner

Samen met een select gezelschap van ongeveer 40 van onze gewaardeerde relaties bij overheden, financiers en PPS-organisaties, gaan we dieper in op de immense uitdagingen en kansen in het financieren van transities. De huidige transities vragen om ongekende inspanningen, maar het financieren van projecten die hieraan bijdragen verloopt vaak moeizaam. Samen willen we een basis leggen om de transitieopgaven in Nederland met ontwikkelkracht en financiering mogelijk te maken. 

Om een breder perspectief toe te voegen aan onze denktank, stellen we drie wildcards beschikbaar. Wil jij deel uitmaken van dit inspirerende diner en je bijdrage leveren? Laat via het onderstaande inschrijfformulier weten met welke inzichten jij zou kunnen bijdragen aan de discussie.

Aanmelden
Programma
  • We starten om 17.30 uur bij Connectr Shared Space op het meest duurzame bedrijventerrein in Arnhem. De ondernemers achter Plantics en Elestor nemen ons mee in het (financiële) proces om tot ontwikkelingen en innovaties te komen.

  • Tijdens een driegangendiner in de Industrial Studios zoeken we verdieping op. We schetsen vijf perspectieven om de financiering van maatschappelijke transities te verbeteren, die we graag bespreken en bediscussiëren.

  • Onder leiding van collega  Bart Blokhuis deel ik het podium met gasten uit ons netwerk, waaronder Jean-Paul Schaaij, directeur van het Nationaal Groenfonds, die ingaat op financieren vanuit de publiek-private invalshoek. Anja van Niersen, CEO van Milence, schetst hoe Milence het (financieel) aanpakt om wegtransport in korte tijd fossielvrij te maken. Deze inleidingen zijn het vertrekpunt voor verdiepende gesprekken aan de tafels, nieuwe ontmoetingen en een verdere impuls aan de transitieopgaven.

  • Het diner eindigt om ca. 21.00 uur.

Wil je meer weten over het financieren van transities?
Velden met een * zijn verplicht.
Deel