Terug

Start-up en scale-up programma's

Als startende ondernemer kun je best wat hulp en inspiratie gebruiken. Iemand die met je mee denkt. Die het klappen van de zweep kent en die je een spiegel voorhoudt. Zodat niet alleen je bedrijf, maar ook je netwerk groeit en jij als ondernemer groeit. Zodat je de juiste keuzes maakt en je idee maximale impact heeft. Onze start-up programma's bieden je dit.


Hoe goed is je businessplan? Hoe haalbaar is de strategische planning? Hoe financier je de gewenste groei? Hoe hou je grip op je groei? 

Money Meets Ideas

Meedoen? Schrijf je hier in

Money Meets Ideas is het informal investing platform van de Rabobank. Het platform organiseert regelmatig bijeenkomsten waarbij informal investors ondernemers ontmoeten die op zoek zijn naar risicodragend kapitaal en expertise.

Interessant voor: ondernemers op zoek naar funding van informal investors.

 

PIM

Meedoen? Schrijf je hier in

Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) helpt mkb-ers in Noord-Holland met groei en financieringsvragen in onderstaande sectoren. Dit doet PIM door het geven van maatwerkadvies, masterclasses en online ondersteuning.

Interessant voor: ondernemers uit Noord-Holland op zoek naar funding.

Ready to Scale

Meedoen? Schrijf je hier in

Het programma dat jouw bedrijf growth ready maakt! Doe mee aan het groepsprogramma of ontvang maatwerk van zakelijke dienstverleners met korting. Ready to Scale is een initiatief van StartupAmsterdam, THE Start-Up Network en ACE Venture Lab. 

Interessant voor: (pre-)scale-ups uit Groot-Amsterdam die funding en strategisch advies zoeken.

MedtechPartners

Meedoen? Schrijf je hier in

MedtechPartners is een uniek netwerk van partners die innovatieve medical device ondernemingen ondersteunen om hen sneller van idee naar marktfase te brengen. Partners ondersteunen bijvoorbeeld van CE-certificatie tot clinical trials en van tech-ontwikkeling tot marketing & sales.

Interessant voor: Medtech ondernemingen met een product in ontwikkeling (moet een hardware component bevatten), gericht op preventie, care of cure.

DigitalHealthPartners

Meedoen? Schrijf je hier in

DigitalHealthPartners is een unieke netwerksamenwering van (inter)nationale bedrijven, medisch centra dienstverleners, kennisinstellingen en investeerders die digital health ondernemers gezamenlijk ondersteunen om hun groei te realiseren.

Interessant voor: Ondernemers met een digital health innovatie in alle ontwikkelstadia, op basis van AI, cloud-oplossingen of AR/VR in preventie, diagnose, monitoring, care of cure. 

Ik Ben Drents Ondernemer

Meedoen? Schrijf je hier in

Ik ben Drents Ondernemer (IBDO) is opgezet om Drentse ondernemers een steuntje in de rug bieden, in welke fase van ondernemerschap de onderneming ook zit. Dat gebeurt in de vorm van bijeenkomsten, webinars, workshops, telefonische ondersteuning en vouchers.

Interessant voor: ondernemers uit Drenthe die willen starten of groeien of ondernemers die aan de slag willen met verduurzaming of digitalisering.

Deel