Terug

Financieren

Je werkt met veel enthousiasme aan je product of dienst en hebt mooie stappen gezet. Je product of dienst aan potentiële klanten verkopen lukt goed. Maar je wilt groeien en daar heb je geld voor nodig. Nu moet je financiers overtuigen van jouw ideeën. Dan is het essentieel dat de basis klopt en dat je je lange termijn plan vertaalt in een onderbouwde meerjarenstrategie inclusief financiële forecast. Wij weten hoe je dat aanpakt.


Stap 1. Kick off en Canvas

Ons overzichtelijke Ondernemen Canvas geeft snel inzicht in de knelpunten bij groei. Tijdens een interactieve kick-off vullen we dit gezamenlijk in.  

Resultaat
Volop inzicht in waar je bedrijf vandaag de dag staat. Ook het toekomstplan, doelen en ambities komen aan bod.

Stap 2. Strategie en business planning

De huidige situatie en je ambities vertalen we door in strategie. In vier sessies gaan we met jou en je MT in op waar het echt om gaat, we herijken de strategie en vertalen dit naar een bondig actieplan voor groei.

Resultaat
Een One Page Strategy en One Page Businessplanning, waarmee je helder en duidelijk hebt waar je heen wilt en hoe je je ambities gaat realiseren. 

Stap 3. Financiële prognose

We vertalen samen met jou de One Page Strategy en One Page Business Planning naar een uitgebreid business plan en/of financiële prognose. Dit is maatwerk, afhankelijk van wat je nodig hebt voor je vervolg.

Resultaat
Met de plannen en de financiële prognose ben jij in staat jouw bedrijf mee te nemen bij het realiseren van jouw ambitie.

 

Stap 4. Financiering ophalen

We helpen je bij het ophalen van financiering, door je te matchen aan de ruim 800 private als publieke financiers in ons netwerk en assisteren bij het komen tot de deal. 

Resultaat 
Je vergroot je financiële slagkracht door plannen met financiële dekking.

 

Deel