Terug
Adviseur en partner

Ondernemers hebben een cruciale rol in het toekomstbestendig maken en houden van Nederland, dat is mijn overtuiging. Daarom werk ik met en voor ondernemers aan digitalisering, duurzaamheid, sociale impact en/of innovatie.


"Met een ondernemer realiseer ik zijn of haar ondernemersambities."

Als partner bij KplusV richt ik mij op het ondersteunen van ondernemers bij het realiseren van hun ambities. Dat doe ik vanuit verschillende rollen. Vaak ben ik de sparringpartner van de founder, de DGA of van het MT. Samen vinden we de juiste strategie of halen we de benodigde financiering op. Of we werken aan het toekomst klaar maken van de onderneming, zodat deze nog jaren succesvol zal blijven. Daarnaast jaag ik programma’s en instrumenten aan waarmee we het MKB verder kunnen helpen. Zo ben ik projectleider van het Digitaliseringsoffensief, het digitaliseringsprogramma voor het MKB in Amsterdam en ben ik als Investment Manager betrokken bij het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland. Ook ben ik teamleider van KplusV Ondernemen. Met dit team van deskundige en gepassioneerde collega’s ondersteunen wij jaarlijks 250+ mkb’ers uit heel Nederland.

Dwayne 1 Vierkant
Expertise

Ik ben partner bij KplusV en teamleider van het team Ondernemen. Dit team richt zich op de ondersteuning van startups, scaleups en mkb+ bij het realiseren van impact en groeidoelstellingen. Als adviseur houd ik me ook bezig met opdrachten en projecten binnen deze context.

Deel