Terug

Leren van elkaar en groepsprogramma's

Als ondernemer kun je een netwerk, hulp en inspiratie altijd gebruiken. Dat vind je in één van onze ondernemersprogramma's. Of je nu aan de slag wilt met digitalisering, je wilt verbinden met andere ondernemers in je regio of investeerders zoekt. 


Digitalisering
Laat Digitalisering voor je werken Meedoen? Schrijf je hier in

Om de stap naar digitalisering makkelijker te maken kun je in de Leidse regio aansluiten bij dit programma. Door middel van workshops, coachgesprekken en een voucherregeling ga je aan de slag met het digitaliseren van je bedrijf.

Interessant voor: mkb'ers met 2-50 fte die aan de slag willen met digitalisering en gevestigd zijn in de Leidse regio.

MKB Digital Workspace Meedoen? Schrijf je hier in

Als Mkb-ondernemer wil je tijd en geld besparen met digitalisering. Maar waar moet je beginnen? Dan is de MKB Digital Workspace in Noord-Holland mogelijk interessant. In dit programma ga je aan de slag met concrete projecten die tijd en geld opleveren. De projecten worden uitgevoerd door studenten en begeleid door professionals en docenten.

Interessant voor: mkb'ers met 2-50 fte in Noord-Holland die aan de slag willen met digitalisering.

Digitaliseringsoffensief Meedoen? Schrijf je hier in

Het Digitaliseringsoffensief in Groot-Amsterdam helpt je met het pakken van de kansen die digitalisering biedt. Van het creëren van een website tot het realiseren van exponentiële groei. Dit gebeurt aan de hand van scans, workshops, matching en een groeiprogramma.

Interessant voor: zowel digitale nieuwkomers als digitale helden uit Groot-Amsterdam die hun bedrijf verder willen digitaliseren.

Toekomstbestendig ondernemen
Ik Ben Drents Ondernemer Meedoen? Schrijf je hier in

IBDO is opgezet om Drentse ondernemers een extra steuntje in de rug bieden in elke fase van ondernemerschap. Bijvoorbeeld door bijeenkomsten, telefonische ondersteuning en vouchers.

Interessant voor: ondernemers uit Drenthe die willen starten,  groeien, verduurzamen of digitaliseren.

Kennispoort regio Zwolle Meedoen? Schrijf je hier in

Ondernemers in de Regio Zwolle krijgen via Kennispoort concreet onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen. Van ondersteuning bij een businessplan tot hulp bij financiering.

Interessant voor: ondernemers uit Overijssel op zoek naar strategisch advies en financiering.

Samen d'ran- MKB deal Meedoen? Schrijf je hier in

Samen d’ran is een programma voor en door bedrijven uit de Achterhoek, juist om eens te werken aan het bedrijf in plaats van in het bedrijf. Ondernemers met uitdagingen op groei of uitbreiding; het vinden of ontwikkelen van nieuwe markten, producten of diensten; overname of verkoop; het realiseren van ander bedrijfspand, of; het investeren in automatisering, kunnen met dit programma worden ondersteund. Zo blijf je interessant voor gekwalificeerde werknemers.

Interessant voor: Mkb-ondernemers met 10 tot 100 werknemers, gevestigd in de Achterhoek.

Sm@rt together - MKB deal Meedoen? Schrijf je hier in

Sm@rt Together biedt concrete activiteiten op het gebied van digitalisering in de regio Arnhem-Nijmegen. De Coronacrisis heeft een flinke impact (gehad) op banen en economie. Veel mkb’ers hebben het zwaar in deze tijd en hebben moeite om overeind te blijven. Tegelijkertijd zijn er ondernemers die nieuwe economische kansen zien en deze willen verzilveren. Digitalisering is voor beide kanten van het spectrum het sleutelwoord om je onderneming toekomstklaar te maken.

Interessant voor: Mkb'ers in de regio Arnhem-Nijmegen die aan de slag willen met digitalisering.

Financieren
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord Meedoen? Schrijf je hier in

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) is in de regio een vast aanspreekpunt voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio te maken hebben. Ze weten wat er speelt, en brengen ondernemers, onderzoekers, investeerders en overheden samen. NHN heeft daarbij drie ‘kernactiviteiten’: Ze helpen ondernemers bij hun investeringen in de regio, ze trekken nieuwe bedrijven aan door in te zetten op marketing en acquisitie en ze dragen bij aan een verdere verbetering van het vestigingsklimaat.

Interessant voor: ondernemers uit Noord-Holland Noord of ondernemers die zich daar willen vestigen en die op zoek zijn naar funding.

PIM Meedoen? Schrijf je hier in

Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) helpt mkb-ers in Noord-Holland met groei en financieringsvragen in onderstaande sectoren. Dit doet PIM door het geven van maatwerkadvies, masterclasses en online ondersteuning.

Interessant voor: ondernemers uit Noord-Holland op zoek naar funding.

Deel