Terug
12 september 2022

Onze expert Dwayne van der Klugt legt ze uit in deze korte video.

Aan de slag met digitalisering. Eigenlijk gaat daar een stap aan vooraf. Wat is je digitale strategie? Op welke onderwerpen wil je inzetten en op welke niet? Die vragen kun je beantwoorden in drie stappen. Bekijk ze in de onderstaande video.


(Inhoud van deze video is gemaakt in samenwerking met Economie071)

In 3 stappen succesvol je bedrijf digitaliseren
Digitale strategie

Voordat je aan de slag gaat met een digitale strategie moet je jezelf een aantal vragen stellen. Op welke onderwerpen moet je inzetten en op welke juist niet? Als je dat goed weet, heb je de basis voor een digitale strategie. Daarmee vergroot je de kans op succes, want je weet dat je aan de slag gaat met onderwerpen die voor jouw bedrijf zeer relevant zijn. Het vormgeven van een digitale strategie gaat dan ook in drie stappen. Wil jij jouw digitale strategie vormgeven?

Neem contact op met Dwayne van der Klugt
Stap 1: in kaart brengen van jouw bedrijf

Wat zijn de sterktes en zwaktes? Wat zijn de belangrijkste processen? En waar zien we kansen voor groei of juist problemen? 

Stap 2: naar buiten kijken

Welke digitale trends kunnen mijn bedrijf positief of negatief beïnvloeden. Denk aan social media of cyber criminaliteit. 

Stap 3: bepaal je kansen

Dat doe je door stap 1 en 2 bij elkaar te brengen. Daaruit blijkt dan waar de echte kansen liggen voor jouw onderneming. Zo kun je erachter komen dat je meer leads nodig hebt en dus aan de slag wil met digital marketing. Of misschien heb jij helemaal geen leads nodig, maar kost jouw administratie je veel te veel tijd. Dan kun je aan de slag met administratiesoftware. Vervolgens kun je je daar vol op focussen en kun je andere digitaliseringskansen, voor nu, even laten liggen. 

Dwayne 1 Vierkant
Dwayne van der Klugt

Adviseur en partner

Deel