Terug

Groei start-up of scale-up organiseren

Je hebt groeiambities met jouw start-up of scale-up. De realisatie daarvan vraagt het beste team en een plan met focus en een kloppende planning. Wij zetten samen met jou een duidelijke stip aan de horizon en brengen focus aan in de route. Dat geeft rust. Als tijdelijke versterking van je MT werken we mee als CFO of COO. Kortom; door groei van je start-up of scale-up goed te organiseren, zorgen we samen voor een slagkrachtige, stuurbare aanpak. Zodat je jouw ambities realiseert.


Onze aanpak

Groei organiseren start bij weten waar jouw start-up of scale-up naar toe wilt en waar je aan moet werken. In drie stappen maken we dit samen met jou duidelijk. Met als basis een bewezen waardevolle methode; het KplusV Ondernemen Canvas. We stellen samen de huidige situatie en je toekomstplan vast en bepalen op welke thema's je start-up of scale-up focust. Die thema's lossen we vervolgens aan de hand van een strakke businessplanning samen met jou op.

Stap 1. Kick-off en Ondernemen Canvas

Ons overzichtelijke Ondernemen Canvas geeft snel inzicht in de knelpunten bij groei. Tijdens een interactieve kick-off vullen we dit gezamenlijk in.  


Resultaat
Je krijgt volledig inzicht in waar je start-up of scale-up vandaag de dag staat. Ook je toekomstplannen, doelen en ambities komen aan bod.

Stap 2. Strategie en business planning

De huidige situatie en je ambities vertalen we door in strategie. In vier sessies gaan we met jou en je MT in op waar het echt om gaat, we herijken de strategie en vertalen dit naar een bondig actieplan voor groei van jouw start-up of scale-up.

Resultaat
Een One Page Strategy en One Page Businessplanning, waarmee je helder en duidelijk hebt waar je heen wilt en hoe je je ambities gaat realiseren. 

Stap 3. Financiële prognose

We vertalen samen met jou de One Page Strategy en One Page Business Planning naar een uitgebreid business plan en/of financiële prognose. Dit is maatwerk, afhankelijk van wat jouw start-up of scale-up nodig heeft voor het vervolg.

Resultaat
Met de plannen en de financiële prognose ben jij in staat jouw start-up of scale-up mee te nemen bij het realiseren van jouw ambitie.

CFO voor een Dag

Wil jij je kunnen richten op de dingen die écht belangrijk zijn en je niet laten leiden door de waan van de dag? Laat je bijstaan door een C-level 'CFO voor een Dag'. Hierdoor kun je je ambities realiseren en werken aan professionele groei en financiering van je bedrijf.

Lees meer
Deel