Webinar LLO 1

Webinar 'Hoe maak ik 'een leven lang ontwikkelen' tot een succes?

KplusV Inspireert - terugkijken

Wil je vanuit jouw organisatie effectief stappen zetten naar een duurzame, sociale en innovatieve toekomst en kun je wel wat perspectief en inspiratie gebruiken? Op woensdag 9 maart organiseren we weer 'KplusV Inspireert!', onze gebruikelijke webinardag waarin we je samen met sprekers vanuit diverse gemeenten en ondernemingen bijpraten over de laatste ontwikkelingen en geleerde lessen.

Aanmelden

De krapte op de arbeidsmarkt bereikt hoogtepunt na hoogtepunt. Tel daar de grote maatschappelijke transities bij op en de uitkomst is simpel: de bakens moeten worden verzet. In het coalitieakkoord staat dat permanente scholing wordt bevorderd en ook bij regionale beleidsmakers, sociale partners en onderwijsinstellingen staat dit thema hoog op de agenda. Maar hoe moet een Leven Lang Ontwikkelen er in de praktijk uit komen te zien? Welke rol kan Publiek-Private Samenwerking spelen? Dit en nog veel meer staat op de agenda van deze webinar, interessant voor iedereen die zich bezighoudt met of interesse heeft in toekomstbestendig onderwijs voor iedereen en een arbeidsfitte beroepsbevolking.

Sprekers

Joan Adriaanse en RĂ©gine van Lieshout (Kennispact MBO Brabant), Frank Slingerland (Campus Gouda), Louis Spaninks, (CA-ICT) en Renate Bouwman (KplusV).

Renate 1 Vierkant
Renate Bouwman

Associate

Velden met een * zijn verplicht.
Deel