Terug
Adviseur

De passie van ondernemers over hun product of dienst geeft mij energie. Maar soms weten ondernemers niet hoe ze verder moeten. Hoe kunnen ze hun product beter positioneren? Hoe kunnen ze verder groeien? Met mijn achtergrond in innovation management begeleid ik ondernemers om hun dromen te kunnen realiseren, zodat ze meer impact maken en een betere wereld creƫren.


"Met kleine stappen innovatieve ideeën verder helpen om hier vervolgens een grote impact mee te creëren"

Er zijn veel ondernemers die een innovatief idee hebben. Deze ideeën kunnen soms heel simpel klinken, maar wel een grote impact hebben of probleem oplossen waarvan je nog niet wist dat die bestond. Dit soort innovaties zijn nodig voor het versnellen van de energietransitie, zijn goed voor de economie en dragen bij aan een betere wereld. Ik wil graag bijdragen met praktische oplossingen om deze ondernemers verder te helpen en hun dromen te realiseren.

Charlotte 1 Vierkant
Expertise

Ik heb een achtergrond in technische bedrijfskunde en innovation management. Met deze expertise help ik ondernemers met het beter positioneren van hun product en begeleiden met het ophalen van groeifinanciering. Daarnaast heb ik een aantal jaar ervaring als technology consultant waarmee ik de ondernemers verder help met digitaliseringsvraagstukken.

Projecten:

  • Adviestrajecten, 1 op 1 begeleiding van ondernemers
  • Programmabegeleiding bij Generation E
  • Benchmark en begeleiden van digitaliseren

Eerdere ervaring

  • Optimaliseren en implementeren van processen binnen een corporate omgeving
  • Data strategie opstellen voor een corporate binnen de energiesector
Deel