Terug
Adviseur

Mijn passie voor duurzaamheid werd aangewakkerd door mijn interesse in actualiteiten en klimaatverandering, en de impact die wij als samenleving op onze planeet hebben. Gedurende mijn carrière heb ik geleerd hoe belangrijk het is om verschillende partijen samen te brengen om duurzame oplossingen te realiseren. Ik werk graag samen met diverse belanghebbenden om oplossingen te vinden die zowel mens, onderneming als planeet ten goede komen. Met vaardigheid in het benaderen van complexe vraagstukken uit verschillende perspectieven, draag ik bij aan een duurzame en inclusieve toekomst.


“De uitdagingen van vandaag bieden de kans om gezamenlijk te bouwen aan een duurzame en inclusieve wereld”

De uitdagingen van vandaag, zoals sociale gelijkheid en klimaatverandering, bieden ons de kans om samen te werken aan een duurzame en inclusieve wereld. Mijn achtergrond in sociale- en milieuwetenschappen, Chinastudies en de energiesector versterkt mijn overtuiging dat collectieve actie essentieel is voor het realiseren van positieve verandering. Door een persoonlijke aanpak en aandacht voor samenwerking, werk ik aan het bevorderen van een cultuur van betrokkenheid. Zo draag ik bij aan een omgeving waar duurzame innovatie gedijt.

Expertise

Met een achtergrond in sociale- en milieuwetenschappen, energiebeleid en ervaring als beleidsadviseur, ben ik gespecialiseerd in het bevorderen van duurzame samenwerkingen tussen diverse belanghebbenden. Ik richt mij op het identificeren van behoeften, het afstemmen van gemeenschappelijke doelen en het faciliteren van participatieve processen. Mijn ervaring in duurzame energie en circulaire economie stelt mij in staat om effectief bruggen te slaan tussen verschillende sectoren en bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Deel