Terug
Adviseur

Het mkb is de motor van onze economie en zorgt ervoor dat wij in een welvarend land kunnen leven. Dit is niet vanzelfsprekend en we moeten het mkb dan ook waar mogelijk helpen. Ik krijg veel energie van het helpen van de mkb ondernemer met innoveren, verduurzamen en groeien.


“Met elkaar Nederland een beetje mooier maken.”

Het mogen meehelpen aan en het door ontwikkelen van mkb is een voorrecht. De uitdagingen zijn enorm op het gebied van verduurzaming, regelgeving, in- en verkoop en financiering maar bieden tegelijkertijd enorme kansen. Stilstaan is geen optie dus moet er worden doorgepakt. Als ondernemer weet je niet alles en daarbij kan ik helpen.

Adriaan Hendriksen 1 Vierkant
Expertise

Het zien van kansen en pakken van mogelijkheden is mij op het lijf geschreven. Als adviseur en ondernemer kan ik de mkb-ondernemer daarbij uitdagen maar ook een spiegel voorhouden. Mijn kracht ligt vooral in het out-of-the-box denken en doorpakken. Als oprichter van NPEX, de mkb beurs van Nederland, heb ik heel veel ondernemers in hun zoektocht naar financiering begeleid. Maar zelf heb ik ook alle stappen in het financieringslandschap gemaakt met informal investeerders, venture capital en institutionele beleggers. Daarnaast natuurlijk ook enorm veel fouten als ondernemer gemaakt waar ik anderen voor kan behoeden en helpen sneller te groeien.

Deel