Terug
Marketeer

We zijn op weg naar een nieuwe economie! Eén die circulair, klimaatneutraal en inclusief is. Het is mijn missie om deze transitie te versnellen. Mijn expertise in marketing & sales stelt me in staat om duurzame ontwikkelingen te bevorderen door het faciliteren van samenwerking tussen de juiste stakeholders.


"We gaan uit naam van de economie de natuur met een kettingzaag te lijf."

Deze quote van hoogleraar Jan Jonker uit de Duurzame Troonrede 2020 vind ik nog steeds treffend. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit ben ik ook door hem geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met maatschappelijk opgaven. De afgelopen tien jaar heb ik gezien hoe we werkende oplossingen hebben ontwikkeld voor een duurzamere wereld. Vanuit mijn marketingrol vind ik het mooi en belangrijk om onderdeel te zijn van deze oplossingen en bij te dragen aan aan duurzame groei.

Daan 1 Vierkant
Expertise

We hebben zinvolle dingen over belangrijke thema's te melden, vind ik. Ik geloof in impact maken door nauwe samenwerking met onze klanten. Als marketeer zet ik mijn schouders onder de marketing & sales-strategie van KplusV en help ik proposities op onze thema's te vermarkten.

Mijn specialiteiten:

  • SEO
  • Emailmarketing
  • Contentmarketing
  • CRM
  • LinkedIn/social selling
Deel