Terug
Adviseur

Voor (innovatieve) ondernemers is financiering vinden een uitdaging. Waar vroeger de bank als one-stop-shop fungeerde, is die financieringsmarkt in de afgelopen jaren enorm uitgebreid. Zowel publieke als private partijen zijn in het leven geroepen om ondernemers te helpen bij het aantrekken van financiering. Essentieel. Zonder financiering kunnen veel ondernemingen niet groeien en zonder deze onderneming mist onze economie haar ruggengraat.


"Ik help MKB’ers, de ruggengraat van onze economie, een stap vooruit."

Via de projecten die ik uitvoer help ik bij het beschikbaar stellen van financiering. De ondernemingen die ik help, bevinden zich veelal in een relatief vroege fase en zijn vrijwel altijd innovatief van aard. Niet onbelangrijk, realiseren zij maatschappelijke impact. Door financiering beschikbaar te stellen worden de ondernemingen in de gelegenheid gesteld om verder door te groeien. Zodoende bouwen we samen aan een duurzame toekomst.

Frank 1 Vierkant
Expertise

Alternatieve financiering is mijn expertise. Na het behalen van mijn Bachelor of Business Administration ging ik aan de slag in de alternatieve financieringsmarkt. Met een achtergrond van 5 jaar bij Qredits Microfinanciering heb ik ervaring opgedaan met kredietprocessen en (sociale) financieringen. Bij KplusV ben ik bezig met het beoordelen en financieren van (innovatieve) bedrijven.

Ik ben hoofdzakelijk bij twee projecten betrokken: Money Meets Ideas en PDENH. Money Meets Ideas betreft een matchmakingsplatform via waar innovatieve bedrijven geïntroduceerd worden aan informal investors, teneinde financiering voor hen op te halen. Ik heb onder meer een rol in de vooraf uitgevoerde screening van de bedrijven. Verder ben ik als Business Analist betrokken bij PDENH, een provinciaal fonds van €85 miljoen, waarmee in innovatieve bedrijven geïnvesteerd wordt.

Deel