Terug
Adviseur

Waarom willen bedrijven en ondernemers verduurzamen en waarom juist niet? Hoe willen zij veranderingen waarborgen? En welke stappen moeten ze ondernemen om dit ook echt te doen? Met mijn achtergrond in maatschappelijk verantwoord ondernemen, met een focus op duurzame inkoop, analyseer ik dit type vraagstukken en bekijk ik ze vanuit verschillende perspectieven. Bij KplusV ondersteun ik partijen die aan de slag gaan met oplossingen!


"Iets wat relatief klein en nauwelijks zichtbaar begint, kan uitgroeien tot iets groots en betekenisvols."

De kracht van ‘the ripple effect’, daar geloof ik in. Een klein begin kan met de juiste ondersteuning en focus uitgroeien tot iets groots en betekenisvols. Ik geloof dat dat ook geldt voor ontwikkelingen en innovaties. Door partijen op diverse manieren te ondersteunen met vraagstukken rondom duurzaamheid en impact, hebben we de kans om bij te dragen aan grote veranderingen.

Inger 1 Vierkant
Expertise

Mijn focus ligt op het begeleiden van impactvolle aanbestedingen en op het verbinden van partijen om onder andere de textielsector te verduurzamen. Daarnaast begeleid ik innovatieve ondernemers met vraagstukken over strategie, groei en businessplanning. Bij de verschillende opdrachten waarbij ik betrokken ben, is het belang van leren en veranderen binnen organisaties een belangrijk thema.

  • Rapid Impact Contracting: het begeleiden van overheden, gemeentes en kennisinstellingen bij het innovatiegericht inkopen.
  • Circulair Textiel Ambachtscentrum Deventer (UpTex): Dit project richt zich op de opschaling en de professionalisering van hergebruik van afgedankt huishoudelijk textiel.
Deel