Terug
Adviseur

Het realiseren van toekomstbestendige groei, in balans, om de wereld een stukje mooier te maken. Daar geloof ik in en ga ik mee aan de slag door te werken met ondernemers op het vlak van duurzaamheid, digitalisering, sociale impact en/of innovatie.

Juist ondernemers hebben een cruciale rol in het bredere ecosysteem om met relevante business modellen het verschil te kunnen maken en bij te dragen aan verandering.


"In kleine, cruciale, stappen, met werkende oplossingen, kunnen we het verschil maken in grotere transities, met elkaar."

Het realiseren van verandering gaat in kleine stappen. Daarin zijn ondernemers een belangrijke speler om versnelling te realiseren in het bredere ecosysteem. Door met een oplossingsgerichte blik tastbare voorbeelden in de praktijk te laten groeien. Via het creëren van verbindingen in een innovatief ecosysteem kunnen we de transitie versnellen naar een duurzame en inclusieve economie van de toekomst. Mijn rol is daarin het bouwen van bruggen op basis van vertrouwen, met een sterk oog voor menselijk gedrag.

Iris 1 Vierkant
Expertise

Ik richt me op het ondersteunen van ondernemers bij het realiseren van hun ambities, variërend van het realiseren van duurzame versnelling met meervoudige waarde creatie, het aantrekken van financiering, of het stimuleren van digitalisering. In 1 op 1 trajecten of via diverse programma's van KplusV.

Ik combineer een mensgerichte aanpak, vanuit mijn studieachtergrond (Bachelor Psychologie) een bredere blik op transformatie (Master Organisatiewetenschappen), met daarbij kritische vragen en inzichten vanuit eerdere digitale en duurzame ervaringen.

Enkele van mijn Opdrachten 

  • Adviestrajecten, 1 op 1 begeleiding van ondernemers (onder andere via PIM & KIEMT)
  • Programmabegeleiding ReadytoScale,
  • Benchmark Digitaliseren

Eerdere ervaringen

  • Opzetten en begeleiden van digitale en agile transformatie trajecten (binnen start-up, scale-up en corporate omgevingen)
  • Creëren en implementeren van een duurzaamheidsbeleid bij een IT consultancy (MKB >200 fte)
Deel