Terug
Adviseur

De maatschappelijke uitdagingen van vandaag vragen om een holistische aanpak. Een goed geïntegreerd netwerk van overheden, bedrijven en wetenschap is van cruciaal belang om duurzame oplossingen te bereiken. Het doorgronden van deze ‘ecosystemen’ en het signaleren ven nieuwe samenwerkingskansen geeft mij energie. Daarnaast ligt mijn motivatie in het versnellen van belangrijke maatschappelijke transities. Met een scherp oog voor nieuwe kansen draag ik bij aan duurzame verandering in uiteenlopende sectoren.


"De juiste samenwerkingen zijn de brandstof voor vooruitgang en succes"

Juiste samenwerkingen creëren synergiën. Ze zorgen voor het bundelen van kennis en middelen en brengen verschillende perspectieven samen. Hierdoor kunnen complexe uitdagingen worden aangepakt en doelen efficiënter en sneller worden bereikt. Innovatieve organisaties krijgen zo de kans te excelleren op een manier die zonder samenwerking niet mogelijk zou zijn.

Milou 1 Transparant
Expertise

Ik heb een academische achtergrond in Gezondheidswetenschappen en het verduurzamen van ons voedselsysteem. Deze combinatie benadrukt de onderlinge verbondenheid van maatschappelijke uitdagingen en laat zien dat dit zowel complexiteit als kansen met zich meebrengt. Het identificeren en realiseren van deze kansen is mijn passie. Hoewel mijn expertise ligt in het verduurzamen van voedselsystemen, heb ik een brede interesse en ben ik begaan met diverse transitiegebieden.

Enkele projecten:

  • Fondsenplan valorisatie Universiteit van Amsterdam
  • Visualisatie ecosysteem ProteinPort (eiwittransitie)
  • Stichting MedtechPartners
Deel