Terug
Assistent Controller

Als controller analyseer en optimaliseer ik de interne processen van de organisatie. Op deze manier help ik KplusV om “in control” te blijven, duurzame groei te realiseren en toekomstbestendig te blijven.

Ik ben open-minded en bekijk dingen graag vanuit meerdere perspectieven. Ik ben naast analytisch ook sociaal, heb een interesse in duurzaamheid en krijg energie van samenwerken met collega’s aan complexe (financiële) vraagstukken.


"Waarde creëren houdt niet op bij financiële waarde"

Financiële waarde is slechts één vorm van waarde creatie. Andere vormen, zoals intellectuele, natuurlijke of sociaalrelationele waarden, zijn wellicht minder tastbaar, maar zeker niet per definitie ondergeschikt. Het is belangrijk om al deze vormen van waarde als een geheel te zien. Alleen zo kunnen we echt maximale impact maken.

STEFTE~1
Expertise

De studie Finance & Control, nieuwsgierigheid, en gedrevenheid geven me een brede basis om een proactieve bijdrage te leveren aan bedrijfseconomische opgaven van KplusV. Dit doe ik vanuit mijn rol als controller binnen de financiële afdeling.

Deel