Terug
Adviseur

Helpen bij het realiseren van de dromen van ondernemers. Dat geeft mij energie! Ik kan mijn creativiteit volledig benutten door te werken aan oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Ondernemers hebben een grote innerlijke drive en zijn grondleggers van en voor innovatie. Het is dan ook inspirerend om samen met deze gepassioneerde ondernemers te werken aan de toekomst.


"Data geeft sturing aan je organisatie en onderbouwt of ontkracht je onderbuik gevoel"

Cijfers zijn feiten die een ja of een nee geven. Door je organisatie meetbaar te maken kun je makkelijker sturen en je strategie onderbouwen.

Willem Naber 1 Vierkant Transparant
Expertise

Ik ben zelf start-up, scale-up en mkb ondernemer geweest. In deze 16 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in diverse financieringen, stakeholder schap, strategieën en ken ik de ups-and-downs van het ondernemen. Ik heb leiding gegeven aan een E-commerce IT-bedrijf (20FTE) met een omnichannel strategie in een dynamische markt. Na verkoop en stoppen van mijn onderneming, wil ik nu graag ondernemers blij maken met het realiseren van hun dromen.

Enkele opdrachten

 • Blue Marble
  Uitgebreid groeifocus traject inclusief financiering.
   
 • PIM Noord Holland trajecten
  Samenwerking met ondernemers die deelnemen aan het programma. Ondersteuning op het gebied van hun strategie, propositie,
  business model en de financiële onderbouwing hiervan. 
 • Ik ben Drents Ondernemer
  Samenwerking met ondernemers die deelnemen aan het programma. Ondersteuning op het gebied van hun strategie, propositie,
  business model en de financiële onderbouwing hiervan.​ 
Deel