Terug
Adviseur

Ik word enthousiast van complexe vraagstukken en het bij elkaar brengen van verschillende stakeholders om impact te creëren. Samenwerking van verschillende partijen is essentieel in een circulaire en duurzame economie. Hoe werken partijen samen aan innovatieve oplossingen van duurzaamheidsvraagstukken in een innovatie-ecosysteem? Hoe kan die samenwerking verbeterd worden? Aan welke knoppen kunnen we draaien? Deze vraagstukken vlieg ik graag aan met een goede dosis creativiteit.


"Het verduurzamen van de maatschappij biedt een kans om onze systemen en omgeving opnieuw vorm te geven."

Ik wil bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken op het gebied van verduurzaming. Ik gebruik mijn ontwerpachtergrond om op een creatieve en analytische manier naar deze vraagstukken te kijken. Innovatie en impact ondernemerschap zijn daarbij essentieel voor het herontwerpen van onze ecosystemen, hiermee kunnen duurzame visies worden vertaald naar praktische oplossingen.

Carlijn 1 Vierkant
Expertise

Met mijn ontwerpachtergrond heb ik veel ervaring met het toepassen van (circulaire) ontwerpmethodes op strategische vraagstukken. Daarbij staan het identificeren én het implementeren van innovatieve oplossingen centraal. De vertaalslag van strategie naar programmering of product is voor mij belangrijk.

Deel