Terug
Adviseur

Maatschappelijke problemen aanpakken en bijdragen aan een duurzame en gezonde samenleving, dat is wat mij drijft in mijn werk bij KplusV. Hierbij focus ik altijd op het verbinden van organisaties om innovatieve ideeën en de circulaire economie een boost te geven!

En ik ben niet de enige die vol energie en enthousiasme werkt aan bovenstaande drijfveren. Met een top team van KplusV'ers werken wij samen aan impactvolle en creatieve oplossingen voor een betere wereld.  


"Maatschappelijke problemen oplossen met een andere denkwijze dan waaruit de problemen zijn ontstaan, daar krijg ik energie van.

Dit motto is er bij mij ingeslopen gedurende de Master Circulaire Economie. Tijdens deze opleiding realiseerde ik me dat de huidige economie geen toekomstbestendig systeem is. De circulaire economie, in de breedste zin van het woord, is dé oplossing. Om de transitie naar een circulaire economie te bewerkstelligen, is het belangrijk dat organisaties een circulaire denkwijze toepassen en daarnaar handelen. Mijn passie is om bedrijven hierover te inspireren en enthousiasmeren, om op die manier de circulaire denkwijze over te brengen.

SANDER~1
Expertise

Ik help opdrachtgevers – in zowel publieke als private sector – om stappen te zetten richting de circulaire economie. Met mijn Master Circulaire Economie op zak en achtergrond in circulair aanbesteden streef ik ernaar om maximale waarde op sociaal, ecologisch en economisch vlak toe te voegen in projecten. Binnen projecten hecht ik veel waarde aan het motiveren, inspireren en het stapsgewijs meenemen van betrokkenen om uiteindelijk een oplossing op maat te bieden.

Een mooie opdracht waar ik trots op ben is het RIC-inkooptraject bij DCMR Milieudienst Rijnmond voor de inkoop van catering en banqueting. Daarnaast ben ik bezig met een haalbaarheidsonderzoek voor een Living Lab Circulaire Economie in Rivierenland en stimuleer ik het mkb om de transitie naar een circulaire bedrijfsvoering te versnellen in het onderzoek 'Mkb Circular Workspace'.

Deel