Terug
Adviseur

Wat mij motiveert is het bijdragen aan een duurzame samenleving die een positieve impact heeft op haar omgeving. Tijdens mijn studies heb ik mijn kennis over bedrijven, duurzaamheid en circulariteit ontwikkeld en ik bouw deze nog altijd uit.

Succes binnen deze drie thema’s betekent samenwerken. Duurzaamheid en circulariteit zijn bij uitstek uitdagingen die de grenzen van de eigen organisatie overschrijden en daarmee direct de organisatie van de ander raken. Zoals het transformeren naar circulaire bedrijfsmodellen, dat de hele organisatie, de waardeketen en het ecosysteem van de organisatie beïnvloedt.


“Ik krijg energie van samenwerken aan een circulaire en duurzame samenleving.”

Ik krijg energie van het werken aan deze uitdagingen en het smeden van samenwerkingen voor een duurzame en circulaire samenleving. Dit doe ik met oog voor de context van de organisatie, haar netwerk en het ecosysteem. De complexiteit hiervan ga ik graag in samenwerking met anderen aan. Een samenwerking die gestoeld is op vertrouwen, inzetten van ieders expertise en gezamenlijke duurzame ambities.

Maarten 1
Expertise

Maarten van der Westerlaken heeft een achtergrond in International Business en ronde een Master af in Sustainable Development. Maarten is actief in duurzaamheid transities rondom ondernemerschap, zoals circulaire economie en energietransitie.

Circulaire Fabrieken: Stimuleren van circulaire bedrijvigheid in Clean Tech Regio; Toekomstbestendige bedrijventerreinen: Circulaire bedrijventerreinen: Projectmanagement in het stimuleren van circulaire economie op bedrijventerreinen Deventer en Zutphen ; Verkenning innovatieprogramma Energiestart-ups voor Connectr

Deel