Terug
Adviseur

Ik help graag mee aan het bouwen van een wereld die materialen hergebruikt. Ik vind het belangrijk dat het werk dat ik lever, bijdraagt aan een duurzame(re) wereld. Ik help opdrachtgevers graag met het analytisch en kritisch meedenken over problemen binnen afval- en grondstoffenbeheer. Het liefst ontwikkel ik oplossingen die duurzame gedragsverandering vergemakkelijken. Voor mij is daarbij belangrijk om het perspectief van de burger in gedachten te houden.


"Concrete oplossingen ontwikkelen voor complexe duurzame problemen, daar ligt mijn passie!"

Met mijn achtergrond in Industrieel Ontwerpen ben ik visueel ingesteld en gericht op het analyseren en oplossen van problemen. Ik geloof dat degelijk onderzoek doen en creativiteit helpt met het aanpakken van complexe problemen.

Ceri 1 Transparant Vierkant
Expertise

Als adviseur houd ik mij bezig met vraagstukken die te maken hebben met afval- en grondstoffenbeleid. Hierbij kijk ik naar het perspectief van de inwoner en welke gedragsverandering er van de inwoners het meeste impact heeft. Dat pas ik onder andere toe in advies over de communicatie naar inwoners. Verder help ik overheden en bedrijven met het uitvoeren van onderzoek over duurzame onderwerpen.

Deel