Ondernemen

Wij geloven dat mkb-ondernemers bijdragen aan een sociale, duurzame en innovatieve toekomst met producten, diensten of businessmodellen die de oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen en tegelijkertijd economische groei realiseren.  Samen met ondernemers maken wij deze toekomst. 

Onze klanten

Groeiondernemers
MKB

Wij doen dit al 35 jaar met veel succes. Wij ondersteunen deze mkb-ondernemers bij de start en groei van het bedrijf of bij helpen bij het vinden van nieuwe verdienmodellen. Door onze ondersteuning met kennis, expertise en advies kunnen deze ondernemers hun ambities (sneller) realiseren en creëren wij gezamenlijk meer impact.

Wij realiseren bedrijfsgroei. De strategie geven wij vorm door middel van Groeifocus, het ophalen van financiering door middel van Groeifinanciering, de onderlinge samenwerking en de samenwerking met financiers door middel van Groeidynamiek, én als tijdelijke aanvulling op het MT door middel van Groeioperatie. Mkb’ers die nieuwe omzet zoeken, helpen wij bij het vinden van een sociaal, duurzaam en/of innovatief bedrijfsmodel met onze Op Naar Nieuwe Omzet methodiek.

Groeiondernemers

KplusV Ondernemen helpt startups en scaleups hun potentie te ontgrendelen. Bij groeibedrijven zitten de knelpunten meestal niet in het product of het idee, maar in de randvoorwaarden. Is er een goed businessplan? Is er een haalbare strategische planning gemaakt? Is er financiering voor de gewenste groei? KplusV Ondernemen helpt groeiondernemers om deze uitdagingen één-voor-één te tackelen.

Lees meer

MKB

Ook het gevestigd mkb worstelt met uitdagingen. Hoe ga ik om met een veranderende markt? Is mijn product (straks) nog wel relevant? Hoe verduurzaam ik mijn bedrijf? Hoe digitaliseer ik mijn bedrijf? Aan wie draag ik mijn bedrijf straks over?

Voor deze vraagstukken zijn een externe blik en een gestructureerde aanpak noodzakelijk om tot goede oplossingen te komen. Dit soort uitdagingen pakken we dan ook dagelijks aan met diverse mkb-ondernemers.

Lees meer

Enkele opdrachtgevers

  • Provincie Noord-Holland
  • Villagepump
  • Innopool
  • Eneco
  • Bredenoord
  • HAN
  • The eNose Company
  • Gemeente Amsterdam
  • Amsterdam Economic Board

Onze ecosystemen

KplusV bedenkt, initieert, bouwt en ontwikkelt ecosystemen. Onze rol is daardoor heel divers. Van projectmanager en beheerder tot adviseur en uitvoerder.