Istock 951513426

CFO voor een Dag

Financiële grip door inzicht en vertrouwen

In de dagelijkse hectiek van een snelgroeiende onderneming wil je kunnen focussen op jouw groeiambitie. Dan is het van belang dat financiën op orde zijn. Bij snel groeiende bedrijven staat dit vaak onder druk. Het inzetten van een financieel expert kan helpen. Voor het sturen op cash flow, het inrichten van de reporting en professionaliseren van het financieel management. Iemand met een rugzak vol ervaring op C-level niveau, die weet hoe je een groeiend bedrijf runt, en ook hoe het is om investeerder of financier te zijn.

Wil jij je kunnen richten op de dingen die écht belangrijk zijn en je niet laten leiden door de waan van de dag? Laat je bijstaan door een C-level 'CFO voor een Dag'. Hierdoor kun je je ambities realiseren en werken aan professionele groei en financiering van je bedrijf.

Voor wie?
  • Start-ups en scale-ups die eerste ronde groeigeld hebben opgehaald en/of vervolgfinanciering willen ophalen
  • Start-ups en scale-ups die hun finance afdeling willen professionaliseren 
  • Innovatief mkb met deze uitdagingen
Wat brengen wij mee?
  • Op alle relevante thema's C-level operationele ervaring
  • Ruime ervaring als ondernemer, investeerder, directielid en bankier
  • Ondernemende hands-on mentaliteit
  • We zetten ons in voor een goede persoonlijke klik

 

 

 

Onze aanpak

De CFO voor een Dag gaat op parttime basis aan de slag als onderdeel van jouw directieteam. We brengen focus en structuur aan binnen de groeiende organisatie. Daarnaast werken we samen aan de realisatie van groei, winstoptimalisatie en verdere professionalisering van het financieel management.

Als CFO voor een Dag hebben we de verantwoordelijkheid voor het inregelen van bijvoorbeeld de planning & control cyclus, het jaarlijkse businessplan, de budgetten en de forecasts, het traject rondom de jaarrekening, het implementeren van de benodigde KPI’s, de maandelijkse en/of kwartaalrapportages en de diverse overleggen. Verder kun je ons inzetten als sparringpartner voor de overige directieleden, de aandeelhouders en de RvC.

Onze ervaring

KplusV is de partner van vele start-ups, scale-ups en innovatief mkb. We beperken ons niet tot advies en begeleiding bij het verkrijgen van financiering, we ondersteunen je ook met het professionaliseren van de financiële processen, het cashflow management en het inrichten en opzetten van de reporting voor stakeholders.

We zetten ons in voor een goede persoonlijke klik en we zorgen voor een gedegen kennis van jouw organisatie. Hier wordt in de opstart van een opdracht ook aandacht aan besteedt.

Wil je meer weten over het professionaliseren van financieel management of wil je vrijblijvend even sparren? Neem dan gerust contact op!

"Els heeft ons als CFO voor een Dag geholpen om een vliegende start te maken en het financieel management op een hoger niveau te krijgen."

Jouko Huismans | CEO bij Prepr

Enkele opdrachtgevers
Logo RGS Development
Logo Prepr
Logo Happy Soaps
Wocozon Logo
Filogic Logo
BIYU Logo2
Logo Solid Matters
TWC Logo
Deel