Terug
Adviseur, algemeen directeur en partner

Vernieuwende oplossingen vinden voor complexe vraagstukken van ondernemers en overheden. Dat is voor mij de ultieme uitdaging. Zeker als het bijdraagt aan de groei van ondernemingen of aan maatschappelijke en economische vooruitgang. Elke dag werk ik hieraan met inspirerende collega’s en klanten. Zowel in mijn adviseursrol als in die van algemeen directeur.


Complexe vraagstukken van ondernemers en overheden? Innovatieve oplossingen zijn mijn antwoord!

Ik begeleid ondernemers met strategische, organisatorische en financieringsvragen. Soms door hen een-op-een te spreken. En soms door hen collectief, samen met andere (publiek-private) organisaties, een platform te bieden. Maar altijd door mensen en mogelijkheden te verbinden. Daarnaast werk ik veel voor én met overheden om het ondernemersklimaat in Europa te onderzoeken en verder te ontwikkelen. Als algemeen directeur ben ik het gezicht van KplusV naar buiten toe. Onze belangrijkste kernwaarden? Eén team, inspiratie, vertrouwen, kwaliteit en onafhankelijk. Mijn grote inspirator – niet alleen in mijn werk, maar ook privé – is Nelson Mandela. Door het lezen van zijn boeken heb ik grote bewondering voor hem gekregen. Met zijn levenslessen probeer ik het mijne te verrijken.

Hendrik 1 Vierkant
Expertise

Mijn expertise ligt op het gebied van het initiëren en leiden van projecten met integrale verantwoordelijkheid voor resultaten, binden van stakeholders, en met kwaliteit-, voortgang- en budgetverantwoordelijkheid. Ik heb ruime ervaring in onderzoek naar de kapitaalmarkt, ecosystemen en beleid voor overheden. Ook heb ik veel ervaring met strategie- en organisatieontwikkeling, innovatie, valorisatie, marktonderzoek en (risico)financiering in het bedrijfsleven. Tenslotte heb ik veel ervaring in het ontwikkelen van nieuwe publiek-private samenwerkingen om maatschappelijke en economische vraagstukken op te lossen, onder andere op het gebied van start-up's, snelle groeiers, social enterprises en Mkb.

Deel