Webinar: introductie impactgericht inkopen

Over duurzaam inkopen en aanbesteden

woensdag 5 mei, 09.30 uur, Online

Aanmelden

Evenement

05/05/2021

Worstelt jouw organisatie met het realiseren van haar duurzame ambities? Ervaar jij deze en andere uitdagingen ook in jouw rol als inkoopprofessional bij integreren van duurzaamheid in het inkoopbeleid of inkooptrajecten en realiseren van de gewenste duurzame resultaten? Wij organiseren binnenkort een webinar over impactgericht en circulair inkopen. Hierbij gaan we in op hoe inkoop en impact maken zo optimaal mogelijk verbonden kunnen worden.

In een uur zullen we met jou kort door de trends in duurzaam inkopen gaan. Wat dit betekent voor inkopen en aanbesteden, welke benaderingen zijn er en wat betekent dit voor jouw inkooporganisatie? Hierbij gaan we ook in op de beproefde Rapid Impact Contracting methodiek die de innovativiteit en meest passende resultaten voor jouw duurzame en circulaire ambities realiseert.

Wil jij in 2021 ook inzetten op zo veel mogelijk impactgerichte inkoopresultaten? Schrijf je dan nu in! We bieden de webinar op verschillende momenten aan.

Wanneer?

  • Woensdag 5 mei, 09.30 uur;
  • Donderdag 3 juni, 13.30 uur.

Schrijf je in

Locatie Webinar: introductie impactgericht inkopen

Zoom

Plan je route

"Met creativiteit en daadkracht samen futureproof oplossingen realiseren"

Msc Iris Nekeman

06-82 60 69 91

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.